2011. december 29., csütörtök

Ottilia bemutat néhány S.A.H.-gyakorlatot

Szóval az úgy volt, hogy már hónapok óta könyörögtem Ottiliának: forgasson egy videót, amolyan kedvcsinálót az Alternatív Hastánchoz.
(Még a kedvenc parfümjét is megvettem neki, akkora kiszerelésben, mint ő maga!) Ottilia ígéretet tett a videó elkészítésére - de telt-múlt az idő, és nem történt semmi.
Lassan rá kellett jönnöm, hogy Ottilia igazi bohém: ő csak akkor forgat, ha kedve van hozzá. És forgatni is úgy forgat, ahogy kedve tartja. 
Ez a felvételen jól látható lesz - mert elkezdte ugyan szisztematikusan felvenni a gyakorlataimat, de aztán egyre szaporodtak a kifogások: ő ezt nem tudja megcsinálni, neki az a mozdulat nem tetszik; megéhezett; amazt hastánc-ruha nélkül nem is érdemes megmutatni; most kicsit elfáradt; egyáltalán nem tetszik neki a zene, keressünk valami mást; most nem jók a fények...
A végeredmény az lett, hogy - meglehetősen gyatra fényviszonyok mellett, olyan zenére, ami neki tetszik -, sikerült felvennünk néhány gyakorlatot. Akadt, amiben nagy tehetséget mutatott - ezeket aztán hosszan csinálta (például a karkígyót, azt alig akarta abbahagyni); más gyakorlatoknál épp csak sikerült megmutatni, mi a lényeg, és Ottilia máris improvizálni kezdett, mert ahhoz nagyobb kedve volt... 
Elég hamar beláttam, hogy mindenki jobban jár, ha teret engedek a szabadgyakorlatoknak. És ezeket Ottilia elég szabadon is értelmezte, valóban. (Persze: a karkígyó itt is főszerepet kapott, mert medvénk meggyőződése, hogy ezt nem csupán szépen csinálja, hanem jól is áll neki...)
Mi egyebet mondhatnék még? Jó szórakozást!


Minden kedves Barátomnak 
S.A.H.-ban gazdag
B.Ú.É.K.!

További videók Ottiliáról az alábbi linkeken:
- itt meg elmereng az ajándék fogalmán.

4 megjegyzés:

  1. Ottília szeptember 10-e óta készül erre a fellépésre.
    (Akkor mutattam be őt a blogomban. Aki akkor nem látta, most megnézheti.)
    Láthatjátok: tanulmányozta a szakirodalmat is!

    Külön köszönet Ottília megalkotójának, SIPOS KATInak és lányomnak, KOLOZSI Angélának, aki Ottíliát végül munkára fogta. :)

    VálaszTörlés
  2. KEDVES OTTÍLIA !Rendkívül édes, elbűvölő vagy. Sokan megírigyelhetünk. Látod- látod a gyakorlás meghozta gyümölcsét. Gratulálok,csak így tovább. Lányok vegyünk róla példát és ilyen lelkesedéssel folytassuk mi is amit elkezdtünk. Remélem Annamari bevállal benünket,és egyszer még büszke lessz ránk. Puszi mindenkinek BUÉK!!!!!!!!!!! Anita

    VálaszTörlés
  3. Drága Anita!
    Köszönöm szépen kedves soraidat!
    Annamaritól tudom, hogy örömmel táncol Veletek és nagyon büszke Rátok! :)
    Boldog Új Évet, erőt, testi-lelki-szellemi egészséget, gazdagságot, szeretetet,sikereket,békét és harmóniát kívánok Mindnyájatoknak az ő nevében is!
    Puszi és ölelés:
    Ottília

    VálaszTörlés
  4. :)))))
    Nagyon édes ez az Ottília:)
    Hihetetlen kreatív, hogy egy "egyszerű" állatkán milyen jó gyakorlatokat be lehet mutatni, szemléltetni, hisz gyakorlatilag ezeket az elemeket használtuk az órákon is.
    Nagyon ügyes megoldás, és a zene is passzolt hozzá.:)
    Gratula Ottíliának, és persze az "anyukájának" is ;)

    VálaszTörlés