2012. március 28., szerda

Minden, ami gyógyít...


  


 A zene, a tánc, a játékos humor és ráadásnak Andrew "varázs-konyhája", ahol szinte minden bajra - vagy annak megelőzésére -  van valami kezelés, gyógyír, módszer.

Az ősi, 5ezer éves, Indiából származó tudomány, az Ayurvéda ma is nagyon modernnek számít.
A betegségek megelőzésével, a természetes gyógymódokkal, a kimerült sejtek/szövetek helyreállításával, regeneráló, fiatalító módszerekkel foglalkozik.
Arra is megtanít, hogyan éljünk harmóniában önmagunkkal, környezetünkkel és a természettel.

Van kezelés náthára, orrmelléküreg-gyulladásra, ízületi és izom problémákra, vannak nyak-, hát- és térdfiatalító kezelések, relaxációs, tisztító, zsírlebontó technikák, masszázsok.
Kimeríthetetlen a tárház! 

Mindannyian ki vagyunk téve különféle érzelmi kihívásoknak, amikre testünk reagál és létrehoz egy testtartást.
Ez gyakran "páncélként" jelenik meg: megkeményíti (megfeszíti) a test izmait, hogy megvédjen minket a további sérüléstől.
 Érthető mechanizmus ez a "harcolj vagy menekülj" helyzet, de -sajnos - a test nem felejt és ez a testtartás,testi-lelki merevség akkor is megmarad, miután rég elmúlt a veszély.
Az érzelmek szomatizálódnak (testi tüneteket adva jelennek meg) és a testben létrehozott merevség korlátozhatja az érzelmi kifejezést és gátolja a valódi boldogságot.

Andrew-val vallom, hogy "a véleménynyilvánítás szabadsága és a boldogság elérése lehet mindennapi valóság."

Dolgozzunk rajta!
Mindenkit szeretettel várok egy jó kis "gyógyító beszélgetésre", Stresszoldó Alternatív Hastáncra, Schüssler-tanácsadásra!


1 megjegyzés:

  1. Aki még nem próbálta, és szeretne valami újat, feltétlenül próbálja ki.

    VálaszTörlés